Diensten

Es Majeur biedt muziektherapie, loopbaancoaching en training. Je kunt er terecht voor zowel individuele als groepstherapie, coaching en training.
Na een telefonisch contact wordt er een afspraak gemaakt voor een intake. Daarin zal duidelijk worden wat Es Majeur voor je kan betekenen en worden er afspraken gemaakt.

Muziektherapie kan worden ingezet voor kinderen met bijvoorbeeld ontwikkelingsproblemen, Autisme, AD(H)D en sociale problemen.
Volwassenen of ouderen met neurologische problemen, zoals de ziekte van Parkinson, dementie, gevolgen na een beroerte, hersenbloeding of niet aangeboren hersenletsel, sociale problemen of verwerkingsproblemen.
Muziektherapie is er ook voor kind, jongere, volwassene of oudere met een psychiatrisch ziektebeeld zoals depressie of als je je niet goed kunt uiten.

Als loopbaancoach maak ik gebruik van de methodiek: in 9 stappen naar werk dat bij je past. Dit is een traject met individuele coaching en een uitgebreide online leeromgeving.

Voor RGM-training kunnen zowel individuele als groeps-plannen gemaakt worden. Wil je weten wanneer er weer een groepstraining start, vul dan het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Alle diensten vinden plaats in de praktijkruimte, tenzij je niet in staat bent om de praktijkruimte te bezoeken. Daar kunnen we dan afspraken over maken.

Wie is Es Majeur?